Bel ons: +31 (0)6 15078898

GRATIS verzenden vanaf € 125,-

Search
Search

GRATIS verzenden vanaf € 125,-

Gebruiksvoorwaarden KGB Baits

Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. KGB Baits heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden op enig moment te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u KGB Baits hiervan op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door KGB Baits aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan KGB Baits worden gemeld.

Levering

De levertijd wordt door ons zo nauwkeurig mogelijk opgegeven. Overschrijding van de opgegeven levertijd geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij zulks uitdrukkelijk is overeengekomen. Als tijdstip van levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten. Indien het door u bestelde voorradig is hanteren wij een levertijd van ongeveer 5 werkdagen.

Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorg en/of handelingskosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen. Na de totstandkoming van de overeenkomst zullen geen prijswijzigingen worden doorgevoerd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken. U vindt de actuele prijzen op www.kgbbaits.nl . Voor de gevolgen van tekst- en typefouten die op onze website kunnen voorkomen, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bijdrage bezorgkosten

Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van de betaalwijze, het orderbedrag, en eventueel het land van bestemming.

U krijgt altijd bericht

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Mocht er door onvoorziene oorzaak het echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan via e-mail of telefonisch bericht.

Betaling

Bij levering aan de consument dient de betaling vooraf te geschiede. De door KGB Baits geleverde producten blijven eigendom van KGB Baits tot het volledig verschuldigde bedrag is voldaan.

Retourneren

Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, mits onbeschadigd en ongeopend, en mits de klantenservice van KGB Baits hiervan op de hoogte is gesteld. Dit onder vermelding van het betreffende bestelnummer en factuurnummer. Indien KGB Baits uw bestelling niet correct heeft uitgevoerd dan zijn de retourkosten voor rekening van KGB Baits. In alle overige gevallen zijn de retourkosten voor rekening van de klant.

Transportrisico

KGB Baits draagt het risico van beschadiging en verlies der artikelen. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over. In geval van retourzending binnen 14 dagen gaat het transportrisico opnieuw op KGB Baits over, nadat de artikelen door de DPD of de door KGB Baits aangewezen vervoerder in ontvangst zijn genomen. Indien een of meer artikelen zoek zijn geraakt, verplicht de klant zich ertoe op eerste aanvraag zijn medewerking te verlenen bij het onderzoek. Bij het niet voldoen aan deze verplichting is KGB Baits gerechtigd de prijs der artikelen op de klant te verhalen.

Uw privacy is gewaarborgd

Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van KGB Baits, zodat wij u kunnen informeren over speciale aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, laat u dit ons weten via e-mail info@kgb-baits.nl. Dit e-mailadres is beschermd door spambots, je hebt Javascript nodig om dit te kunnen bekijken. Verder gebruiken we uw persoonsgegevens om uw bestelling uit te voeren. Indien u inzage wenst in uw gegevens kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen alles binnen onze macht doen om uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beschermen. We behandelen uw persoonlijke informatie vertrouwelijk en zullen deze informatie niet zonder uw toestemming ter beschikking stellen aan derden.

Adreswijziging

Klanten zijn verplicht KGB Baits van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang KGB Baits geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij KGB Baits bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, machtigt u KGB Baits om – indien nodig – uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

Geschillen

Geschillen tussen de klant en over de totstandkoming of de uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot door KGB Baits te leveren of geleverde goederen of diensten kunnen worden ingediend bij de directie van KGB Baits. U kunt zich desgewenst tot de burgerlijke rechter wenden. Nederlands recht is van toepassing.

Aanvragen voorwaarden

Deze leverings- en betalingsvoorwaarden van KGB Baits zijn tevens op aanvraagbaar verkrijgbaar.

Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van KGB Baits worden gebruikt. Alle rechten zijn voorbehouden aan KGB Baits.

KGB Baits