Bel ons: +31 (0)6 15078898

GRATIS verzenden vanaf € 125,-

Search
Search

GRATIS verzenden vanaf € 125,-

Creamy Insect Lightweight Hookbaits

 9,99

Dit is het ultieme haakaas, voor bij de Creamy Insect Boilies, dat boordevol zit met extra extracten, amino’s en flavour. Lightweight Hookbaits zijn zoals de naam al aangeeft lichter, ook wel wafters genoemd. Verkrijgbaar in 20 mm en 15 mm boilie.

Omschrijving

Dit is het ultieme haakaas, voor bij de Creamy Insect Boilies, dat boordevol zit met extra extracten, amino’s en flavour. Lightweight Hookbaits zijn zoals de naam al aangeeft lichter, ook wel wafters genoemd, maar ook taaier dan de normale boilies. Zo kunt u het aas langer in het water houden zonder bang te hoeven zijn dat het aas van de hair af is. Door het lichte gewicht van het haakaas heeft de karper niet door dat er een montage aan het haakaas vast zit omdat het haakaas ondanks dat hij op de hair zit zich natuurlijker beweegt. Ook zendt dit haakaas een veel intensiever voedselsignaal af wat het bijzonder geschikt maakt om als single hookbait in te zetten.

Ons advies is de lightweight hookbaits licht te soaken in een bijbehorende liquid/amino om de hookbait perfect te laten presenteren. Check altijd je presentatie van je rig of deze goed is gebalanceerd.

Productdetails

Extra informatie

GewichtN/B
Product

Boilie 15 mm, Boilie 20 mm

Diameter

15 & 20

Gewicht

200 gram

Verpakking

Potten

Referentie: CRILW
KGB Baits