Bel ons: +31 (0)6 15078898

GRATIS verzenden vanaf € 125,-

Search
Search

GRATIS verzenden vanaf € 125,-

Creamy Insect Dumbell 16 mm 5 kilo

 44,95

Deze 15 mm boilie is gemaakt van een crème de la Cream mix van verschillende soorten en type flavours, resulterend in een onweerstaanbare geur en smaak. De basis van deze boilie bestaat uit een zeer grove mix van insectenmelen, waardoor hij enorm uitlekt. Om de voedingswaarde en smaak te versterken, hebben we additieven zoals vitamealo toegevoegd aan de samenstelling. Bovendien is deze boilie zeer makkelijk verteerbaar, waardoor hij geschikt is voor elke visserij, het hele jaar door.

5 kg verpakking

Mix & Match alle boilies en krijg bij 20, 50 en 80 kg kassakorting op kiloprijzen

Op voorraad

Aantal (5 kg) zakken Prijs per zak
Bulk Deal 20 Kg + 4 - 9  40,00
Bulk Deal 50 Kg + 10 +  35,00

Omschrijving

Deze 15 mm Creamy Insect boilie is samengesteld uit een zorgvuldig gekozen mix van verschillende soorten en type flavours, wat resulteert in een verleidelijke geur en smaak die geen enkele vis kan weerstaan. Het geheim zit in de zeer grove mix, waarbij we insectenmelen als basis hebben gebruikt. Hierdoor lekt de boilie enorm, waardoor de attractieve eigenschappen optimaal benut worden.

Om de voedingswaarde en smaak van de Creamy Insect boilie te versterken, hebben we hoogwaardige additieven toegevoegd, waaronder het krachtige vitamealo. Deze combinatie zorgt ervoor dat de boilie niet alleen aantrekkelijk is voor vissen, maar ook een voedzame en smaakvolle maaltijd biedt. Bovendien is de samenstelling van de boilie zeer makkelijk verteerbaar, waardoor hij geschikt is voor gebruik in verschillende visomstandigheden gedurende het hele jaar.

Voeg een nieuwe dimensie toe aan uw visserij en ervaar de buitengewone prestaties van onze unieke range. We nodigen u uit om deze boilie zelf te proberen en versteld te staan van de onweerstaanbare aantrekkingskracht die het biedt. Ontdek de Creamy Insect boilie en geef uw visavonturen een smakelijke boost!

Deze Dumbells zijn ze ook beschikbaar in 12, 15, 20 en 25 mm boilies. Daarnaast als Pillows (18 mm), liquids, popups en lightweight hookbaits.

5 kg20 kg50 kg
Prijs p/kg€ 8,99€ 8,00€ 7,00

Productdetails

Extra informatie

Gewicht 5,1 kg
Product

Dumbell

Diameter

16 mm

Gewicht

5 kg

Soort

Shelflife/Readymade

Verpakking

Zakken

Referentie: CRID16MM050
KGB Baits